Despre noi

Magazin MMB este magazinul virtual de obiecte bisericești și carte al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. El face parte din rețeaua de magazine a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, care continuă o veche tradiție din perioada interbelică, concretizată in acea vreme prin funcționarea în Iași, în apropierea catedralei mitropolitane, a unui spațiu de prezentare a obiectelor bisericești de patrimoniu dar și de vânzare a obiectelor de cult noi. După ieșirea din perioada constrângerilor religioase, aici a luat ființă Librăria Cuvântul Vieții – astăzi Librăria Doxologia.

Pentru a răspunde solicitărilor venite din partea parohiilor și a credincioșilor, punem în vânzare obiecte bisericești, cărți, icoane, produse multimedia și de pangar, într-o gamă variată. În relația noastră cu clienți oferim garanția unor produse de calitate, prețuri atractive, flexibilitate și disponibilitate atât la achiziția de produse cât și în ceea ce privește politica de retur.

Clienții noștri pot opta pentru produsele prezentate pe site dar și pentru produse din oferta producătorilor, la comandă.